Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη πλοήγηση στον ιστότοπό μας. Πατώντας "Εντάξει" συναινείτε στη χρήση cookies σε όλες τις σελίδες του.

  • Τηλ. 210 9618763
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στο Early Learning έχουμε δημιουργήσει ένα άψογο μαθησιακό περιβάλλον για παιδιά 2,5-6 ετών, μέσα στο οποίο μπορούν να αναπτύξουν δεξιοτεχνίες και ικανότητες έτσι ώστε να είναι πλήρως προετοιμασμένα για την επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης.

Πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο για τα παιδιά να παίζουν και να απολαμβάνουν την μάθηση σε ένα σχολείο που εμπνέει εμπιστοσύνη και τον σεβασμό.

 

Ιδρύτρια

Judith Ann KonstantinidouΗ ιδρύτρια του Early Learning ήταν η Τζούντιθ Ανν Κωνσταντινίδου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Chiddingfold της Αγγλίας. Ήρθε στη Ελλάδα το 1979, όπου παντρεύτηκε, έκανε τέσσερα παιδιά και η Ελλάδα έγινε η δεύτερη πατρίδα της. Την χαρακτήριζαν η δυναμικότητα, η εφευρετικότητα και η αποφασιστικότητά της. Κύριος στόχος της ήταν να προσφέρει σε ξένες μητέρες, τη δυνατότητα φοίτησης των παιδιών τους σε έναν αγγλικό παιδικό σταθμό.

Η Τζούντιθ ήταν πάνω απ' όλα μητέρα, που προσέφερε την αγάπη και την υποστήριξή της, σε όλα τα παιδιά και σε όλους τους γονείς πoυ πέρασαν απο το σχολείο της. Θέλησε να δημιουργήσει ένα καινοτόμο ξενόγλωσσο περιβάλλον, που βασικό συστατικό του θα ήταν η οικογενειακή θαλπωρή και η αγάπη. Και έτσι έγινε...

Το 1992 ιδρύθηκε το Early Learning, ένα σχολείο σημείο αναφοράς για τις ξένες μητέρες της περιοχής μας. Στη συνέχεια όμως, διαπιστώθηκε ότι και ο Έλληνας γονιός ήθελε να προσφέρει την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας στο παιδί του, σε μια ηλικία που επέρχεται γρήγορα και αβίαστα. Για αυτό το λόγο, το Early Learning απευθύνθηκε και σε Έλληνες γονείς, θέτοντας έτσι μια νέα πορεία για το σχολείο μας.

Δυστυχώς το έργο της Τζούντιθ Ανν, διεκόπει νωρίς. Και έτσι εμείς, οι κόρες της, παραλάβαμε την σκυτάλη. Και εδω ξεκινάει η δική μας ιστορία...

Το 2003, η Λουσίντα Κωνσταντινίδου και αργότερα το 2008, η Ροσσέλ Κωνσταντινίδου ανέλαβαν το Early Learning ακολουθώντας το όνειρο της μητέρας τους. Στόχος τους είναι η διατήρηση του οικογενειακού περιβάλλοντος και ο σεβασμός στο παιδί, στον γονιό και στην εκπαιδευτική διαδικασία ώστε να εκτοξεύσουν το Early Learning σε μια νέα τροχιά.

Site Created by Pixel Orange